Com un llum

Escenaris Especials

Comprar
10 €
Del ds. 01.06.24 al dg. 02.06.24

Dramatúrgia i direcció: Eva Ferré, Terte Solà, Jordi Subirà, Paula Fossati, Maria Cambil, Àlex Brull, Belin Boix, Marta Iglesias i Berta Camps.

Escenografia: Gemma Moreno

Il·luminació i so: Juli Palacios i Sam Blandon

Vestuari: Bernat Grau

Coordinació artística: Anna del Barrio, Berta Camps i Clàudia Cedó

Compartir

Escenaris Especials és boig. Sonat. Tarat. Està com un llum. Un llum que s’escapa de la norma per presentar històries protagonitzades pels que sovint estan amagats a la foscor. ‘Com un llum’ és un projecte que implica la creació de 10 peces teatrals protagonitzades per un centenar d'actors i actrius en risc d'exclusió social. Persones amb discapacitat intel·lectual, un trastorn de salut mental, persones amb trastorn de l'espectre autista, persones que estan superant una drogoaddicció i joves amb necessitats educatives especials seran il·luminats dalt de l'escenari per explicar històries sobre l'amor, les pors, els somnis o la quotidianitat.

En aquest espectacle hi participaran els actors i actrius del grup de Fundació Mas Casadevall Fundació Estany, Associació Canaan, l'Ateneu de la Dona de Banyoles, els joves de l'Escola Teatre del Gironès, Fundació Ramon Noguera (Girona i Cassà de la Selva), Fundació Support-Girona, Servei de Rehabilitació Comunitària del Baix Empordà i joves del CSM Cerdanyola.

 

Dissabte
01
jun
12:00 h
 
Des de
10 €
Dissabte
01
jun
18:00 h
 
Des de
10 €
Diumenge
02
jun
17:00 h
 
Des de
10 €