Com un llum

Escenaris Especials

Finalitzat
Del ds. 01.06.24 al dg. 02.06.24

Dramatúrgia i direcció:  Eva Ferré, Tere Solà, Jordi Subirà, Paula Fossati, Maria Cambil, Belin Boix, Marta Iglesias i Berta Camps.

Escenografia: Gemma Moreno

Il·luminació i so: Juli Palacios i Sam Blandon

Vestuari: Bernat Grau

Coordinació artística: Anna del Barrio, Berta Camps i Clàudia Cedó

Compartir

Escenaris Especials és eixelebrat i esvalotat. Ha perdut del tot la raó i opera sense reflexió. Està boig i no està bé del cap. Està com un llum. Escenaris Especials està com un llum que surt de la norma per buscar noves possibilitats. 'Com un llum' que vol mostrar diferents formes de narrar i interpretar. 'Com un llum' que posa el focus en històries que no es volen veure perquè són esbojarrades, sonades, tarades.

Escenaris Especials està com un llum i ho vol evidenciar en un espectacle protagonitzat per persones que sovint son amagades a la foscor, als marges, allà on la llum poques vegades il·lumina.

En aquest espectacle hi participaran els actors i actrius del grup de Fundació Mas Casadevall, Fundació Estany, Associació Canaan, l'Ateneu de la Dona de Banyoles, els joves de l'Escola Teatre del Gironès, Fundació Ramon Noguera (Girona i Cassà de la Selva), Fundació Support-Girona,  i joves del CSM Cerdanyola.

Dissabte
01
jun
12:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
01
jun
18:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat
Diumenge
02
jun
17:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat