Mallorca a Estíria

Ursula Graber i Eulàlia Purtí

Finalitzat
dissabte, 30 de setembre | 20:00 h

Concepte, coreografia: Ursula Graber, en col·laboració amb Eulàlia Purtí

Performance: Ursula Graber i Eulàlia Purtí

Vestuari: Ana Vivero

Dramatúrgia: Bàrbara Raubert

Consells sociològics: Karin Scaria-Braunstein

Consells de direcció: Joan Monells

Producció i distribució: Ursula Graber

Fotos: Edi Haberl

Amb el suport de: Kultur Graz, Land Steiermark, Bund Österreich, Bildrecht GmbH, das andere Theater Graz, Centre cívic Ter, laut!, Sala La Planeta Girona

 

Compartir

La ballarina i coreògrafa contemporània, Ursula Graber, amb seu a Àustria i Catalunya, ha creat des del 2016 espectacles que tracten sobre la seva vida a través d’unes lents d'investigadora sociològica. Als seus solos"Starlight 'Killjoy' Coquelicot" (2020) i "Woman Hood" (2021) va treballar temes feministes, amb una  dansa de molta exigència física, humor i sensualitat.

“Mallorca a Estíria - SCHWGRMTTRTCHTRSPRCHN”  és una conferència performatitzada que interpreten  Graber i la seva sogra catalana, Eulàlia Purtí,  sobre llengües i dialectes, identitat i relacions familiars. Graber estima en diverses llengües: la de la dansa contemporània, la del clown, la del burlesque, la del teatre… També en l’estíric que va aprendre a Graz, la ciutat on va néixer, en l’alemany que li parla la seva mare, en el castellà que va conèixer al Perú i en el català del seu país d’adopció.

Dissabte
30
set
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat