This Is Not Here (Re Imagine Yoko Ono)

de Sònia Masuda - Cia. A l'Abordatge

Finalitzat
dissabte, 6 de maig | 20:00 h

Autoria i direcció: Sònia Masuda Mora

Intèrprets. Joan Scufesis i Sònia Masuda Mora

Ajudantia de direcció i coaching actoral: Elena Ribera i Núria Nogué

Audiovisuals: Nina Solà

Disseny de so: Marcel Ferrer Gonzalez

Disseny de llums: Yuse Riera

Coreografia: Junyi Sun

Escenografia i vestuari: Núria Nogué

Banda sonora: Elena Ribera i Marcel Ferrer Gonzalez

Tema original “Re-Imagine”: Guillermo Martorell

Veus en off: Andrea Bennett, Alex Luzón , Elena Ribera, Oriol Castro-Herero, Joana Mas Pros, Erola Mas Pros, Caterina Mas Pro i Pere Mas Pros

Fotografia cartell: Josep Tobella

Producció: Cia. A l’Abordatge!

Coproducció: Sala Fènix Produccions

Compartir

Poques coses se saben de Yoko Ono, i del que se’n sap, què és veritat? Sempre hem sentit a dir que ella va separar els Beatles, però realment, en va tenir la culpa? L’obra reivindica la figura de l’artista famosa més desconeguda, i ens descobreix a una de les creadores més revolucionàries dels nostres temps. A la vegada, la seva història serveix com a canal per qüestionar-se qui redacta els fets, qui dictamina qui són els bons i els dolents, fins on és capaç d’arribar una societat alimentada pel racisme i el masclisme, i com ens influeix aquesta visió a nivell personal.

La Companyia de Teatre A l’Abordatge! aprofita el llenguatge de l’obra artística d’Ono (art conceptual, poesia visual, música, interpretació, performance) per forjar aquest espectacle que parla d’ella però també parla de nosaltres. «This is not here» parla també de l’art com a salvació, de l’amor, la fama, l’evolució personal, l’autodeterminació, la revolució antiracista i feminista, la creació, la llibertat i, per sobre de tot… el poder de la imaginació.

Dissabte
06
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat