Peppe Voltarelli en concert

Artistes convidats: Joan Isaac i Rosó Sala

12 €
Dijous 02 d'abril 20:30 h

Intèrpret: Peppe Voltarelli (veu, guitarra i bandoneó)

Artistes convidats: Rosó Sala i Joan Isaac

Piano: a confirmar

Producció: Cosei di Amilcare i el festival BarnaSants

Amb la col·laboració del Club Tenco de Sanremo.

Peppe Voltarelli
Peppe Voltarelli

Peppe Voltarelli és un rodamon amb una veu poderosa. Després d’una etapa com a líder de Il Parto delle Nuvole Pesanti, aquest bluesman, cantant i actor calabrès fa més d’una dècada que es presenta com a solista, amb discos d’èxit com “Ultima notte a Malastrana” (2010), “Lamentarsi come ipotesi” (2014) o “Voltarelli canta Profazio” (2016). Aquest any Voltarelli torna a Catalunya per fer una Voltarelliana, és a dir quatre recitals preparats expressament per Cose di Amilcare i el festival BarnaSants.

El darrer d’aquests concerts és el que hem programat La Planeta, amb la participació com a artistes convidats Joan Isaac i Rosó Sala. Els amants de la cançó d’autor hi podran conèixer més bé i gaudir de la veu i l’estil d’aquest cantautor calabrès, que es mou entre la clàssica forma de la cançó i un recitatiu cantat, fet de versos poètics, línies melòdiques arcaiques i improvisacions de guitarra i bandoneó.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR