LOVE

Escenaris Especials

Del 01.06.19 al 02.06.19

Interpretació: Els alumnes d’Escenaris Especials.

Espectacle de creació col·lectiva: Berta Camps, Genís Casals, Clàudia Cedó, Cristina Cervià, Marta Iglesias, Ferran Joanmiquel, Albert Olivas, Tere Solà i Jordi Subirà.

* 'Love' consta de 3 espectacles.  Les entrades es posaran a la venda el 13 de març. El preu de cada funció serà de 8 €, però es podrà comprar un abonament de les tres funcions per 20 €.

Més informació:www.escenarisespecials.com

‘Love’ és un espectacle-investigació que hem creat per reflexionar sobre la definició de l’amor. Hem fet la mateixa pregunta a tots els alumnes d’Escenaris Especials: Què és per tu, l’amor? A partir de les respostes obtingudes i del treball que cada grup ha fet amb el seus docents, plantegem un espectacle que ens parlarà de l’amor des d’òptiques molt diferents.

Persones en situació de risc d’exclusió social que parlen de l’amor amb un lèxic propi, creant una enciclopèdia particular, un diccionari que podria esdevenir universal.

Des d’Escenaris Especials pensem que el teatre ha de ser comunitari, que l’escenari ha d’incloure tots els punts de vista, per tal de crear nous referents i nous discursos. Per tal que la cultura sigui un espai obert, una eina útil per transformar la societat.

*LOVE I*  Estrena: dissabte 1 de juny a les 11:30h
*Amb els grups*:
FUNDACIÓ AUTISME MAS CASADEVALL
ATENEU OBERT DE LA DONA
FUNDACIÓ RAMON NOGUERA
*Músics convidats:* Escola Municipal de Música de Banyoles

*LOVE II* Estrena: dissabte 1 de juny a les 18:00h
*Amb els grups:*
FUNDACIÓ ESTANY
SERVEI DE REHABILITACIÓ COMUNITÀRIA - GIRONA
ESCOLA TEATRE GIRONÈS
*Músics convidats:* Paula Grande

*LOVE III* Estrena: diumenge 2 de juny a les 11:30h
*Amb els grups:*
FUNDACIÓ ASTRES
ASSOCIACIÓ CANAAN
CAN FONT
*Músics convidats: * La machine à Swing

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR