LOVE

Escenaris Especials

Gratuït
Del 01.06.19 al 02.06.19

Interpretació: Els alumnes d’Escenaris Especials.

Espectacle de creació col·lectiva: Berta Camps, Genís Casals, Clàudia Cedó, Cristina Cervià, Marta Iglesias, Ferran Joanmiquel, Albert Olivas, Tere Solà i Jordi Subirà.

* 'Love' consta de 3 espectacles (consulteu a la web d’Escenaris Especials el preu de les entrades i quin dia actua cada grup). www.escenarisespecials.com

‘Love’ és un espectacle-investigació que hem creat per reflexionar sobre la definició de l’amor. Hem fet la mateixa pregunta a tots els alumnes d’Escenaris Especials: Què és per tu, l’amor? A partir de les respostes obtingudes i del treball que cada grup ha fet amb el seus docents, plantegem un espectacle que ens parlarà de l’amor des d’òptiques molt diferents.

Persones en situació de risc d’exclusió social que parlen de l’amor amb un lèxic propi, creant una enciclopèdia particular, un diccionari que podria esdevenir universal.

Des d’Escenaris Especials pensem que el teatre ha de ser comunitari, que l’escenari ha d’incloure tots els punts de vista, per tal de crear nous referents i nous discursos. Per tal que la cultura sigui un espai obert, una eina útil per transformar la societat.

Dissabte
01
jun
12:00 h
 
Gratuït
19:00 h
 
Gratuït
Diumenge
02
jun
12:00 h
 
Gratuït
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR