Made in

Madelaine López Zeleme

Del 10.05.19 al 11.05.19

Creació i interpretació: Madelaine López Zeleme.

ERAM Noves Escenes

 

«Algú que acabes de conèixer et pregunta, quan sent el teu nom: ‘d’on ets?’ El més fàcil en aquest cas és buscar un altre nom. Un que transmeti la idea d’un poble o d’una ciutat o d’una comarca o d’una província o d’un país o d’un continent o d’una gal·làxia... I aleshores et pares a pensar: d’on sóc? què significa ser d’un lloc? què significa pertànyer a un lloc? és el mateix ser d’un lloc que sentir-se d’un lloc? puc ser d’on em sento? quan es pertany i qui ho permet? què es pot considerar una frontera? què defineix un territori? com ens defineix aquest territori? com construïm el nostre lloc en el món?»

‘Made in’ es un treball d’investigació nascut d’un procés acadèmic, a partir del qual l’autora i intèrpret ha aprofundit en aquestes preguntes sobre pertinença i identitat, per crear un viatge ple de metàfores i poesia per diferents llenguatges i territoris. El muntatge, que forma part del projecte ERAM Noves Escenes, s'estrena dins el Cicle Primerencs de La Planeta.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR