El mar no cap dins una capsa de sabates

Laia Alsina Ferrer - El Martell

Del 05.04.19 al 06.04.19

Direcció i dramatúrgia: Laia Alsina Ferrer.

Ajudant de direcció: Robert González.

Interpretació: Cristina Arenas, Andrea Portella, Toni Guillemat i Martí Salvat.

Escenografia i vestuari: Gala Garriga i Carlota Masvidal. Disseny de llums: Ruben Taltavull. Producció: Júlia Simó. Fotografia: Carlota Masvidal i Aitor Rodero.

Una coproducció de Cia. El Martell i Tantarantana. Un espectacle emmarcat dins El Cicló, projecte de suport a la creació del Teatre Tantarantana

Com eres de petit? Quins referents aparentment innocents van condicionar el que ets ara? Quins records tens de la teva infància i per què són aquests i no uns altres?

Aquestes són només algunes de les preguntes que, de petites, ni tan sols ens vam saber formular, però que ara desgranem a ‘El mar no cap dins d’una capsa de sabates’. Un espectacle que se submergeix en la infància de tota una generació per fer-ne una revisió crítica.

La directora i dramaturga Laia Alsina Ferrer, guanyadora del Torneig de Dramatúrgia 2017, ens presenta el tercer espectacle que ha creat amb la seva companyia El Martell. Una companyia que investiga la utilització d’un llenguatge propi que dóna a cos i paraula un mateix nivell de protagonisme.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR