CINEMA - Teatre

Escenaris Especials - Clàudia Cedó

01.06.18

Intèrprets: Alumnes d’Escenaris Especials de Fundació Mascasadevall, Centre Salut Mental de Girona, Centre Canaan, Fundació Estany, Fundació Ramón Noguera, Fundació Astres, Ateneu Obert de la Dona i Consell Comarcal.
Dramatúrgia i direcció: Clàudia Cedó.
Ajudants de direcció: Aina Rovira i Marta Iglesias.
Il·luminació, so i projeccions: Lluís Robirola.
Suport tècnic: Arnau Nadal.
Espai Escènic: Elisenda Pérez.
Vestuari: Anna Del Barrio.
Caracterització: Dolors Daunis.
Fotografia: Irene Serrat.
Comunicació: Oh la là Comunicació.
Producció: Anna del Barrio
 
www.escenarisepecials.com

Cinema - Escenaris Especials
Cinema - Escenaris Especials

El cinema és el reflex de la nostra societat. Però és un reflex fidel? Com és que les persones amb discapacitat que apareixen en una pel·lícula fan sempre de persones amb discapacitat i prou? Perquè no interpreten personatges que ens parlin de la por o del desig, perquè no fan d’un fugitiu o d’una lluitadora? Volem plantejar-nos què hagués passat si Thelma i Louis haguessin tingut Síndrome de Down. O en Cary Grant a Con la muerte en los talones hagués estat autista. Com hagués viscut una persona amb discapacitat la història d’amor entre Marcello i Silvia a la Dolce Vita? O entre Ilsa i Rick a Casablanca?

Aquest any, a Escenaris Especials hem treballat a partir d’escenes de cinema per reflexionar plegats sobre la representació del concepte ‘normalitat’ en la ficció cinematogràfica.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR