CLÀSSICS

ESCENARIS ESPECIALS revisita els clàssics del teatre

Finalitzat
Del ds. 02.07.22 al dg. 03.07.22

Direcció de les peces: Berta Camps, Clàudia Cedó, Eva Ferré, Ferran Joanmiquel, Jordi Subirà i Tere Solà

Coordinació artística: Clàudia Cedó i Berta Camps

Producció: Escenaris Especials

Disseny de llum i so: Lluís Robirola

Ajudantia llum i so: Miquel Lanao

Coordinació escenografia: Gemma Moreno

Disseny vestuari: Bernat Grau

Disseny imatge gràfica: Enserio

Amb la col·laboració: Ajuntament de Banyoles, Diputació de Girona, Dipsalut, Fundació Obra Social La Caixa, Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, Institut Català de les Empreses Culturals, Temporada Alta (programa Atempo), Escola universitària ERAM, Universitat de Girona (Departament de Psicologia) i Albert Pascual per la cessió de l’escenografia de l’espectacle “La Nau dels Bojos”.

Agraïment a totes les educadores i coordinadores de les fundacions i associacions dels participants. I sobretot, a les seves famílies.

Compartir

CLÀSSICS és el nou espectacle d’Escenaris Especials. Hamlet, Èdip Rei, Antígona, Fuenteovejuna, Romeu i Julieta, Yerma, Somni d’una Nit d’Estiu i Ricard III revisitades per les persones amb diversitat funcional que formen part del projecte. Mirades noves per recordar qui ha escrit les històries que portem llegint tota la vida i que ens han construït per dins. Tenim ganes de re-apropiar-nos del teatre a través dels clàssics.

Mai a la història d’Escenaris Especials havíem partit d’un text ja escrit. Volem acollir les paraules de grans autors, versionar-les i re-apropiar-les des d’un prisma poc explorat.  Què pot passar quan grans personatges de la literatura dramàtica són interpretats per veus diverses o cossos no-normatius?

Dates i horaris:

-Dissabte 2 de juliol, a les 12.00: Fundació Autisme Mascasadevall (Hamlet), Servei de Rehabilitació Comunitària de Girona (Fuenteovejuna)

-Dissabte 2 de juliol, a les 18.00: Escola Teatre del Gironès (Romeu i Julieta), Associació Canaan (Èdip Rei), Ateneu Obert de la Dona (Yerma)

-Diumenge 3 de juliol, a les 12.00:Fundació Ramon Noguera (Ricard III), Fundació Estany (Somni d'una nit d'estiu) i Fundació Ramon Noguera (Antígona)

 

Dissabte
02
jul
12:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
02
jul
18:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat
Diumenge
03
jul
12:00 h
 
Des de
10 €
Finalitzat