It Don't Worry Me

Atresbandes - Bertrand Lesca & Nasi Voutsas

Finalitzat
Dijous 03 de març | 20:00 h

Cicle Dijous Paranormals del Teatre Municipal de Girona

Amb la col·laboració de la Sala La Planeta

Direcció i dramatúrgia: Atresbandes i Bertrand Lesca & Nasi Voutsas

Repartiment : Mònica Almirall, Bertrand Lesca, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo, Nasi Voutsas

raducció: Edward Fortes

Il·luminació: Ana Rovira

Vestuari: Adriana Parra

Producció executiva: Hattie Gregory i els equips del Teatre Lliure

Coproducció Atresbandes, Bertrand Lesca i Nasi Voutsas

Amb el suport de:  l’Arts Council England (el Regne Unit), el Festival de Otoño (Madrid), el Centre Cívic Navas (Barcelona), el Battersea Arts Centre (Londres), el HOME (Manchester), el Farnham Maltings (Farnham), l’Institut del Teatre i Graner Centre de Creació. Agraïments Pablo Gisbert i Tanya Beyeler.

 

Aquesta peça de teatre neix de la complicitat entre Atresbandes i Bertrand Lesca & Nasi Voutsas; dos col·lectius que, després de coincidir en diferents contextos de l’escena contemporània europea, decideixen unir-se per desenvolupar un projecte, que va acabar materialitzant-se en It don’t worry me. Des d’una teatralitat crua i predominantment actoral, en un espai gairebé buit i barrejant realitat i ficció, escenifiquen les tensions entre l’art i la correcció política.

“Ja sigui per por (no oblidem el cas de Charlie Hebdo o les conseqüències de la llei “mordassa” ), o pel fet de responsabilitzar-nos d’un canvi social que entenem necessari. It don’t worry me juga escènicament amb l’ofensa i els seus mecanismes, i posa sobre la taula el debat intern entre les dues companyies sobre si el teatre ha de convertir-se en una eina social o ha de tenir només una finalitat estètica. I també si l’artista ha de tenir responsabilitat en allò que crea o bé l’art ha de ser un bastió insubmís, amb totes les conseqüències.”

Premi de la crítica Noves Tendències 2021

Dijous
03
mar
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat