El·lipsi

Companyia La Planeta - Ferran Joanmiquel

Comprar
18 €
DURADA:  1 hora + col·loqui postfunció
Del 17.11.21 al 18.11.21 | 20:00 h

Treball de recerca i entrevistes: Companyia Sala La Planeta

Direcció i dramatúrgia: Ferran Joanmiquel

Actrius: Mireia Vallès, Judit Saula i Paula Fossati

Disseny de llums: Pau Costa

Composició sonora i musical: Lluís Robirola

Fotografia: Sílvia Poch

Producció: Mithistòrima Produccions s.l. / Sala La Planeta

Amb el suport de l'ICEC, l'Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona

 

El nou espectacle del Cicle de Teatre Verbatim de La Planeta, dins el festival Temporada Alta, posa el focus en les històries personals, en els drames humans del dia a dia de la pandèmia, dels neguits, dubtes i incerteses dels pacients i del personal sanitari. Alhora, vol posar de relleu el context social en què es produeix la crisi a partir de re?exions públiques de diferents especialistes, antropòlegs, sociòlegs, filòsofs etc.

Com han viscut la solitud i l’aïllament els pacients ingressats? Com es gestiona el dol quan no ha estat possible acomiadar-se de la persona estimada? Com ens ha marcat com a societat el trauma col·lectiu de la Covid-19? Som més conscients de la nostra vulnerabilitat? En una situació d’emergència, quines han estat les nostres virtuts i els nostres defectes? Ens trobem davant d’un punt d’in?exió de conseqüències imprevisibles...?

Postfuncions El·lipsi:

-Dimecres 17 de novembre: Quim Pou Rovira. Dr. en Biologia, naturalista i educador ambiental. Treballa en el camp de la gestió, l’estudi, la conservació i la divulgació de la natura des de fa trenta anys. Director d’una empresa especialitzada en serveis ambientals de tipus científic-tècnic (Sorelló), i promotor de l’Associació la Sorellona. Expert en fauna i sistemes aquàtics. S’ha ocupat sobretot de la pèrdua de biodiversitat i la banalització de la natura, associades a diverses components de la globalització, com ara el canvi climàtic o la introducció d’espècies exòtiques.

-Dijous 18 de novembre: Natàlia Artigas, psicòloga experta en dol perinatal, Coordinadora ESEP-Trueta: Equip de Suport Emocional a professionals, pacients i familiars i psicòloga Unitat Neonatologia i Obstetrícia de l’Hospital Josep Trueta.  Montse Pérez, psicòloga, criminòloga i Terapeuta Familiar, Xarxa de Salut Mental Gironès-IAS Santa Caterina, i en context pandèmia, membre ESEP-Trueta fent Suport Professional a professionals, pacients i familiars a l’Hospital Josep Trueta.

Si voleu canviar o recuperar el diners de les entrades de les funcions d'El·lipsi previstes per al dies 9 i 10 d'octubre, que van haver de ser suspeses,  poseu-vos en contacte  amb incidencies@bito.pro . Disculpeu les molèsties!

Dimecres
17
nov
20:00 h
 
Des de
18 €
Dijous
18
nov
20:00 h
 
Des de
18 €

Activitats relacionades

El color de la llum
Actual
El color de la llum
Mithistòrima Produccions - Ferran Joanmiquel
Cicle Verbatim
No m’oblideu mai
Actual
No m’oblideu mai
Mithistòrima Produccions - Elies Barberà, Llàtzer Garcia i Marta Montiel
Cicle Verbatim
Mili KK - Mithistòrima Produccions
Actual
Mili KK
Mithistòrima Produccions - Marc Angelet i Jumon Erra
Cicle Verbatim
Els diners, el desig, els drets 3
Actual
El diners, el desig, els drets
Mithistòrima Produccions - Marta Galán Sala
Cicle Verbatim
Serà el nostre secret
Actual
Serà el nostre secret
d'Elies Barberà, Daniela Feixas i Marta Montiel
Cicle Verbatim Estable
Els àngels no tenen fills
Companyia La Planeta - Clàudia Cedó
Del 03.12.21 al 05.12.21
Temporada Alta 2021 Cicle Verbatim Estable