Teatro Amazonas

Azkona & Toloza

Suspès
DURADA:  1h i 40 min
20.11.20

Autoria, posada en escena i dramatúrgia: Laida Azkona Goñi i Txalo Toloza-Fernández

Performers: Laida Azkona Goñi i Txalo Toloza-Fernández

Espai escènic: Xesca Salvà i Azkona & Toloza

Vestuari: Sara Espinosa

Il·luminació: Ana Rovira

Banda sonora original i espai sonor: Rodrigo Rammsy

Concepte sonor: Juan Cristóbal Saavedra

Disseny audiovisual: MiPrimerDrop

Recerca: Leonardo Gamboa Caneo

Producció: Azkona & Toloza, Grec Festival de Barcelona, Théâtre de la Ville de Paris, Festival d’Automne à Paris, Théâtre Garonne – scène européenne, Marche Teatro – Inteatro Festival i Antic Teatre de Barcelona

Amb la col·laboració de: DNA Creación 2019, Azala Espazioa, El Graner – Mercat de les Flors, La Caldera, Teatre L’Artesà, Teatro Gayarre, Nave – Centro de Creación e Innova Cultural – Fundación Bancaria Caja Navarra i Obra Social “la Caixa”

Projecte associat a LABEA, Laboratorio de Arte y Ecología

www.miprimerdrop.com

 

Teatro Amazonas és la tercera part de la trilogia documental Pacífico d’Azkona & Toloza. Un recorregut crític i geogràfic per les moltes formes de colonialisme —històric i contemporani—: la barbàrie exercida sobre el territori llatinoamericà i la destrucció del territori natural i les cultures autòctones. Amb rigor documental i un subtext molt irònic, aquest duo s’atura ara a la selva amazònica del Brasil per explicar el greu conflicte entre la natura i els seus habitants i la implacable explotació capitalista. Unes desavinences barrejades amb la bogeria que genera aquest entorn tan aclaparador, com ara construir un luxós teatre d’òpera enmig de la selva.

Teatre documental per mostrar amb delicadesa, rigor i ironia la destrucció de la selva amazònica de la mà del capitalisme.

Divendres
20
nov
18:00 h
 
Des de
18 €
Suspès
 
22:30 h
 
Des de
18 €
Suspès