Videos domèstics

Escenaris Especials

Comprar
12 €
Del 26.06.21 al 27.06.21

Vídeos Domèstics creats i protagonitzats per: Fundació Estany; Escola Teatre del Gironès; Servei de Rehabilitació Comunitària de Girona; Associació Canaan, Grup Fundació MigraStudium i Fundació Ramon Noguera.

Directors: Berta Camps, Marta Iglesias, Tere Solà i Jordi Subirà

Directora artística i gravació: Clàudia Barberà

Producció: Escenaris Especials

So i llums: Lluís Robirola

Disseny gràfic: Enserio

Educadora social de suport: Laura Turró

Alumnes en pràctiques de l’Escola de Teatre El Galliner: Bruna Tomàs, Clara Robirola, Mireia Rosas, Celene Griñó

Alumnes en pràctiques grau Psicologia UDG: Ana González

Anualment tot l’engranatge d’Escenaris Especials treballa per un fi comú: una obra de teatre. Sobre l’escenari, tots els alumnes ens narren, ens mostren, ens interpreten el que els mou, el que els preocupa o els emociona. Durant el curs 2019-2020 teníem una motivació col·lectiva: parlar de la quotidianitat, de les petites coses del dia a dia, del jo que s’amaga en la intimitat de les parets d’una casa, d’allò casolà i domèstic. Malauradament, però, com molts altres projectes teatrals, vam haver de parar i tancar-nos, irònicament, a les nostres cases i no vam poder estrenar.

Aquest any, especial, hem continuat creant i construint espais per l’expressió mentre ens adaptàvem al moment i als nous interessos sorgits arran de la situació. Per aquesta raó, i perquè defensem la necessitat i el dret de tots a l’expressivitat artística, ens metamorfosem i convertim el nostre llenguatge, el teatre, per cinema. Acollint les idees gestades el curs passat i generant-ne de noves hem creat cinc peces audiovisuals que duen el nom de “Vídeos Domèstics”.

* Preu de les entrades: a determinar (encara no a la venda)

Dissabte
26
jun
12:00 h
 
Des de
12 €
 
18:00 h
 
Des de
12 €
Diumenge
27
jun
12:00 h
 
Des de
12 €
 
18:00 h
 
Des de
12 €