Domèstics

Espectacle creat per actors i actrius d'Escenaris Especials

12 €
Del 20.06.20 al 21.06.20 | 18:00 h

Interpretació: Alumnes d’Escenaris Especials

Espectacle de creació col·lectiva: Berta Camps, Genís Casals, Marta Iglesias, Tere Solà i Jordi Subirà

Coordinadora: Clàudia Cedó / Ajudant de direcció: Berta Camps

Producció: Anna del Barrio / Gestió: Ingrid Calpe

Educadora social de suport: Laura Turró

Disseny de llums i so: Lluís Robirola / Espai Escènic: Gemma Moreno

Imatge gràfica: Enserio / Fotografia: Irene Serrat / Video: Clàudia Barberà

Grups participants: Associació Canaan, Ateneu Obert de la Dona, Escola Teatre del Gironès, Fundació Autisme Mas Casadevall, Fundació Estany, Fundació Ramon Noguera, Servei de Rehabilitació Comunitària de Girona.

* Preu: 12€ (part1) -12 € (part2) / Si vens a veure els dos espectacles: 20€

Escenaris Especials 2020 1
Escenaris Especials 2020 1

Domèstics no parla de peripècies extraordinàries ni d’odissees distanciades. No parla de grans viatges llunyans ni de flamants noves experiències. Domèstics vol mirar més de prop. Anar a l’interior de les cases. A les habitacions on no succeeix mai res. On el que passa ja ha passat. On tot és vell i es repeteix en espiral. Domèstics vol observar la quotidianitat. Fixar-se en allò convencional: Les rutines. Però quines rutines? Normalment, als escenaris, veiem representada la rutina dominant, la de la gran majoria. La rutina que ens posa murs i que, en el fons, ens domestica. Però què passa amb les altres? Què passa amb les rutines frontereres, les que són fora de la norma? Domèstics vol parlar d’aquestes quotidianitats, de les que habiten als marges. De les que viuen els actors i actrius d’Escenaris Especials.

Escenaris Especials és un projecte que fa teatre amb persones en risc d'exclusió social. Volem que a l'escenari s'hi vegi reflectida la diversitat que existeix a la nostra societat.

Dissabte
20
jun
18:00 h
 
Des de
12 €
 
18:00 h
 
Des de
20 €
Diumenge
21
jun
18:00 h
 
Des de
12 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR