MILI KK

Sala La Planeta - Marc Angelet

DURADA:  60 minuts (aprox.)
Del 28.11.18 al 02.12.18

Temporada alta

Dramatúrgia: Jumon Erra i Marc Angelet
Direcció: Marc Angelet
Intèrprets: Francesc Cuéllar, Rafa Delacroix i Alberto Lozano
Disseny tècnic: Lluís Robirola
Coordinació del cicle Verbatim: Ferran Joanmiquel

Producció: Mithistòrima Produccions s.l. / Sala La Planeta
Coproducció: Temporada Alta
Amb el suport de: ICEC, Ajuntament de Girona i Diputació de Girona
Amb la col·laboració de: Fàbrica de creació La Seca / Espai Brossa

Mili KK - Marc Angelet
Mili KK - Marc Angelet

Durant els anys vuitanta, a Espanya la desobediència civil va aconseguir l’abolició del servei militar obligatori. Molts objectors de consciència, que es negaven a incorporar-se a l’exèrcit, van ser processats i van acabar en presons militars. El relat parteix del testimoni fidel de primera mà d’insubmisos, militars, periodistes, jutges i polítics.

El Cicle de Teatre Verbatim de La Planeta dedica la seva tercera producció, que ara s'estrena a Temporada Alta, a conèixer les pràctiques i les contradiccions d’un moviment eminentment pacifista, que va aconseguir abolir la mili i va canviar la relació de la democràcia incipient amb l’estament militar.

Col·loquis post-funció després de cada representació:

Dimecres 28 de novembre: Martí Olivella, membre de la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat i de l’associació Josep Vidal Llecha (Memorial per la Pau). 

Dijous 29 de novembre: Pepe Beunza, primer objector de consciència a l’estat espanyol i activista antimilitaristaa.

Divendres 30 de novembre: Roger Obon, antic membre del MOC (Moviment d’Objecció de Consciència).

Dissabte 1 de desembre: Josep Maria Moragriega, un dels primers insubmisos jutjats a l’estat espanyol i columnista d’El País.

Diumenge 2 de desembre: Carlos Angel García, llicenciat en Antropologia Social i Cultural, Màster en Història Contemporània i Doctorat en Història Comparada, Política i Social. Jordi Muñoz, membre de la campanya Desmilitaritzem l’Educació i del moviment antimilitarista.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR