NO M'OBLIDEU MAI - Cicle de Teatre Verbatim

Sala La Planeta - Llàtzer Garcia

DURADA:  60 minuts
Del 05.10.18 al 07.10.18

Temporada alta

Direcció: Llàtzer Garcia
Recerca i documentació: Elies Barberà, Marta Montiel i Llàtzer Garcia
Intèrprets: Elies Barberà i Marta Montiel, amb la col·laboració d’Edu Vàsquez
Disseny tècnic: Lluís Robirola
Coordinació del cicle Verbatim: Ferran Joanmiquel
Producció: Mithistòrima Produccions SL i Sala La Planeta
Amb el suport de: ICEC, Ajuntament de Girona i Diputació de Girona
Amb la col·laboració de: Fàbrica de creació La Seca/ Espai Brossa
www.laplaneta.cat

No m'oblideu mai
No m'oblideu mai

L’actor Elies Barberà i l’actriu Marta Montiel, amb una important trajectòria dins del teatre polític amb la companyia Teatre de l’Enjòlit, han compartit amb el dramaturg i director Llàtzer Garcia una recerca per donar veu a les persones que coneixen de prop un tema que la societat sovint prefereix ignorar: el suïcidi d’adolescents i joves. Els mitjans de comunicació han contribuït amb el seu silenci a convertir aquest tema en un tabú, tot i que a l’Estat espanyol el suïcidi és la primera causa de mort entre el jovent, superant els accidents de trànsit. Què impulsa a una persona que té tota la vida per davant a matar-se?

Torna a La Planeta, ara dins el festival Temporada Alta,  el segon espectacle del nostre Cicle de Teatre Verbatim: "No m'oblideu mai". Un estil de teatre documental que inclou, després de cada representació, un col·loqui amb l'equip artístic, especialistes convidats i el públic per intercanviar impressions, experiències i punts de vista sobre el tema de l'espectacle.

Les professionals que participaran en els col·loquis post-funció de Temporada Alta són:

-Divendres 5 d'octubre, a les 20.30:
NURI BABOT. Psicòloga. Treballa en l'àmbit de l'atenció a les dones víctimes de violència masclista. Formada en intervenció psicosocial i en traumateràpia infantil sistèmica, entre d'altres.

-Dissabte 6 d'octubre, a les 18.00:
ANNA DE PALOL. Psicòloga especialitzada en psicopatologia infantojuvenil i psicoterapeuta gestalt.

-Diumenge 7 d'octubre, a les 18.00:
MONTSERRAT CREHUET.
Terapeuta en Integració Psico-corporal amb 32 anys d’experiència acompanyant persones i 41 d’investigació i aprofundiment en el desenvolupament humà, la relació i la sexualitat.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR