GOLDI LLIURE (Autoretrat d'un insubmís)

César Goldi - Grupo Chévere

COMPRAR
12 €
DURADA:  80 minuts
Del 29.09.18 al 30.09.18

Direcció:  Xron

Intèrpret: César Goldi

Autor:  Berberecheira, Chévere

Dramatúrgia:  Xron

Escenografia:  Berberecheira

Il·luminació: 
Fidel Vázquez

So: 
Xacobe Martínez Antelo

Vestuari: 
Berberecheira

Producció: Grup Chévere - César Goldi
 

Goldi libre 1
Goldi libre 1

César Goldi, membre del grup gallec Chévere -Premio Nacional de Teatro 2014- ens explica des d'una perspectiva autocrítica, distanciada i irreverent, la seva experiència com a membre del moviment d'insubimissió que als anys 80-90 del segle passat es va enfrontar de manera no violenta a l'aparell de l'Estat. Veí de Teo, actor, Goldi va ser jutjat l'any 1993 i condemnat a 2 anys, 4 mesos i 1 dia de presó per negar-se a fer tant el servei militar com la prestació social substitutòria.

L'obra ofereix una panoràmica desenfadada de l'activisme social i polític de l'esquerra dels anys 80 i 90 del segle XX, qüestionant alguns dels mites de la lluita antimilitarista, al mateix temps que documenta a l'escenari un del primers i més forts  moviments de desobediència civil sorgits després de la Transició a Espanya, que va tenir com a conseqüència la suspensió del servei militar obligatori després de més de 150 anys d'existència.

Dissabte
29
set
20:30 h
 
Des de
12 €
Diumenge
30
set
18:00 h
 
Des de
12 €
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR