NO M'OBLIDEU MAI (Estrena) - Cicle de Teatre Verbatim

Sala La Planeta – Llàtzer Garcia

Del 25.04.18 al 29.04.18

Recerca i investigació: Elies Barberà, Llàtzer Garcia i Marta Montiel.

Intèrprets: Marta Montiel i Elies Barberà, amb la col·laboració d'Edu Vásquez.
Dramatúrgia i direcció: Llàtzer Garcia.
So i il·luminació: Lluís Robirola.

Coordinació: Ferran Joanmiquel.
Producció: Mithistòrima Produccions s.l. / Sala La Planeta.
Amb el suport de l'ICEC, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Girona.

xarxes socials: #nomoblideumai

Agraïments: A tots els testimonis que han fet possible aquesta obra. Als especialistes: Anna Calvet, Núria Martorell, Fina Trullàs, Helena Quesada (Obertament), Jaume Funes i l'associació DSAS. A Manuela Llorente, Marina Collado, Mario Rebugent, Èric Serrano i Anna de Palol.

No m'oblideu mai
No m'oblideu mai

L’actor Elies Barberà i l’actriu Marta Montiel, amb una important trajectòria dins del teatre polític amb la companyia Teatre de l’Enjòlit, han compartit amb el dramaturg i director Llàtzer Garcia una recerca per donar veu a les persones que coneixen de prop un tema que la societat sovint prefereix ignorar: el suïcidi d’adolescents i joves. Els mitjans de comunicació han contribuït amb el seu silenci a convertir aquest tema en un tabú, tot i que a l’Estat espanyol el suïcidi és la primera causa de mort entre el jovent, superant els accidents de trànsit. Què impulsa a una persona que té tota la vida per davant a matar-se?

"No m'oblideu mai" és el segon espectacle del Cicle de Teatre Verbatim de La Planeta. Un estil de teatre documental que inclou, després de cada representació, un col·loqui amb l'equip artístic, especialistes convidats i el públic per intercanviar impressions, experiències i punts de vista sobre el tema de l'espectacle. En les cinc funcions d'estrena a La Planeta, ens acompanyaran aquestes especialistes:

Dimecres, 25 d'abril: Anna Calvet. Psiquiatra.

Dijous, 26 d'abril: Tura Soler. Periodista.

Divendres, 27 d'abril: Meritxell Perich. Psicòloga del Centre Jove de Salut de Girona.

Dissabte, 28 d'abril: Montserrat Crehuet. Terapeuta.

Diumenge, 29 d'abril: Fina Trullàs. Psicòloga. Educadora social. Promotora de resiliència. https://www.facebook.com/100003543850835.  

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR