Col·loquis de "No m'oblideu mai" a La Seca

No m'oblideu mai 1
No m'oblideu mai 1

11/05/2018

El Cicle de Teatre Verbatim de La Planeta continua fent temporada a Barcelona, a la sala Palau i Fabre de La Seca - Espai Brossa, durant la segona quinzena de maig. Després d'"El color de la llum" -que ha rebut molt bones crítiques-, del 16 al 27 de maig  hi presentarem  la posada en escena sobre el suïcidi  juvenil "No m'oblideu mai", creada per Llàtzer Garcia, Marta Montiel, Elies Barberà i Edu Vásquez.  En podeu veure el tràiler a: https://www.youtube.com/watch?v=p3z-SjXUwF8 . També ja us podem anunciar els convidats que intervindran en els col·loquis que es portaran a terme deprés de cada funció:

Dimecres 16 de maig: Jaume Funes, Psicòleg, educador i periodista.
Dijous 17 de maig: Itxaso Figueras Uranga, Psicòloga especialista en psicologia clínica i terapeuta Gestalt.
Divendres 18 de maig: Ferran Garcia, Educador social i Tècnic d'àrea de Serveis socials municipals i Pere
Urraca
, Educador social i Educador a Centres residencials d'acció educativa (CRAE) de la Generalitat.
Dissabte 19 de maig: Judit Novo Salvador, Metgessa de família al CAP Terrassa Sud de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa.
Diumenge 20 de maig:  Jaume Funes, Psicòleg, educador i periodista.

Dimecres 23 de maig: Victòria Nicuesa, Professora, terapeuta, Coach especialitzada en educació i formadora de professors.
Dijous 24 de maig: Dr. Josep Vilajoana i Celaya, degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i José Ramón Ubieto, psicoanalista i psicòleg.
Divendres 25 de maig: Fina Trullàs, Psicòloga, educadora social i promotora de la resiliència.
Dissabte 26 de maig: Joan Martínez Prieto, Director de la delegació a Catalunya de AEPAE (Asociación Española para la Prevención del Acoso Escolar).
Diumenge 27 de maig: Thaïs Tiana, Psicòloga membre del Programa de Prevenció del Suïcidi de l’Hospital de Sant Pau i del Programa d’Atenció al Supervivent.

Notícies

"El color de la llum", a La Seca - Espai Brossa

26/04/2018

El Cicle de Teatre Verbatim de La Planeta arriba aquest mes de maig a La Seca / Espai Brossa. El primer espectacle que s'hi podrà veure, del 2 al...

Tots els contes de Víctor Català

29/03/2018

El dijous 5 d'abril, a les 19.30 h, acollirem la presentació de la col·lecció TOTS ELS CONTES de Víctor Català, editada pel Club Editor. Entre...

Dei Furbi amb "La flauta màgica"

14/03/2018

Dei Furbi representarà a La Planeta l'espectacle La flauta màgica els dies 14 i 15 d'abril,  en comptes de l'espectacle Oklahoma. El canvi,...

Cercador

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR